Årets bästa romanskomedi sannerligen, 1998!

Tom Hanks och Meg Ryan har en ofantlig personkemi, och de gjorde denna film till en otrolig två timmars underhållning.
Den karismatiske Hanks var sannerligen perfekt för denna roll. Han bjuder på komedi, utstrålande drama och passar väldigt bra i karaktären som en framgångsrik affärsman i New York.

Hanks fysik i filmen visar att han passerat 40-årslinjen och inte längre lämpar sig som den sprallige komikern han var på 80-talet. 14 fantastiska år har passerat sedan hans huvudsakliga debut Splash, och många likheter samt nya trick har han visat under sina filmer. I denna film var det lämpligast att dra en jämförelse till hans andra dramafilmer, då komedin i filmen inte var majoriteten. Något jag kan säga om alla hans framföranden hittills är att han alltid framstod som självsäker, lugn och otroligt karismatisk i alla sina dramascener.

Denna film var väldigt lik Sleepless in Seattle, händelsevis i alla fall. Hans karisma, tyckte jag, strålade mer i You've Got Mail, kanske på grund av att han även hade rollen som en lyckad kostymman. Charmen fanns i båda filmerna men hade inte ändrats något märkvärdigt, men han fick större chans att utöva den i denna film på grund av manuset. Jag tycker att i många av hans filmer, främst drama, spelar han karaktären med en stor likhet till sin egna personlighet(enligt intervjuer och annat material); och det verkar vara en smart teknik för att göra sig trovärdig i filmerna.

Hanks har verkligen ett angenämt ansikte, så det passar honom bra att vara framför kameran i scener där han inte talar eller knappt rör sig. Så han, tillsammans med M.R, gjorde denna film riktigt rolig och riktigt charmig.

För er som funderar på att se denna, trailer visas nedan.