Tom Hanks imponerar igen.

Han tog rollen som den 13-åriga grabben som växte upp till en vuxen över en natt, och han spelade den, som vanligt, väldigt duktigt. I början av filmen då karaktären vuxit upp över natten och snabbt hamnat i affärsvärldens centrum och blivit en höjdare på att designa nya leksaker, spelade Hanks karaktären fullt ut med ett barns mentalitet. Det ledde till många skratt och han visade åter igen hur kapabel han är på att spela olika roller.

Att ha sett Hanks i flera genrer och roller gjorde det enkelt att gå från den utmärkta draman han nyligen spelat, Every Time We Say Goodbye, till denna väldigt komiska och underhållande komedi; utan att ha någon som helst oro över hans kompetens eller själva underhållningen i filmen. Med andra ord, filmen var i högsta grad underhållande.

Jag vill verkligen stryka under hans prestation när han spelade den unga grabben fast i en fullvuxens kropp. Det rådde inget tvivel om att han var förvånad när han såg sig själv i spegeln, eller rädd när ingen kände igen honom. Det var fantastiskt att se, och denna film är ett måste att se om man vill skåda en riktig skådespelartalang. Hanks fick en Oscarsnominering och vann flera andra priser för bästa skådespelare som huvudrollsinnehavare efter Big.

Fyra år efter Splash och hans filmer börjar bjuda på mycket mer underhållning och hans talang syns mer och mer; och detta är bara slutet på 80-talet! Tidigare hörde jag ständigt talas om hans stora filmer och hur många favoriserar honom, nu kan jag själv också dra mina slutsatser om hur stor Hanks verkligen är.

Nedan visas trailern till Big.